mrt 022013
 

segway op bedrijfspresentatie ATELIER  9 nunspeetOp 1 maart waren de Segways aanwezig bij de bedrijfspresentatie van Atelier 9. (voorheen Jan Mannenmode) Tijdens het youth event werden deSegways ingezet als een rijdende catwalk om de naamswisseling bekend te maken. Drie modellen hebben de hele dag door het centrum van Nunspeet  rond gereden, waarbij regelmatig van outfit werd gewisseld, zodat het een heuse modeshow werd door de straten van Nunspeet.

Wilt u uw bedrijf ook op deze originele en dynamische manier presenteren? Neem dan gerust vrijblijvend contact met ons op om de mogelijkheden voor uw business event te bespreken. Dit kan telefonisch op 0341 258759 of kijkt u op www.segwayveluwetours.com of op onze algemene site www.hoegen-fietsverhuur.nl.

feb 272013
 

SEGWAY VELUWETOURS voor de mooiste en leukste toursNa een paar maanden van proefdraaien en veiligheidscursussen gevolgd te hebben bij Segway Nederland starten we vanaf 1 maart met de verhuur van de Segway X2 PT.

Wij hebben voor deze Segway  X2 PT gekozen omdat dit type robuust is uitgevoerd zodat er goed mee op zandpaden gereden kan worden. Zelfs door de sneeuw de afgelopen weken was geen enkel probleem.

Vanaf 1 maart kunt u verschillende begeleide arrangementen bij ons boeken in de omgeving Harderwijk, Nunspeet, Elspeet en Vierhouten. Maar zoals u van ons gewend bent bezorgen wij over de hele Veluwe en ver buiten de grenzen van Gelderland. Arrangementen worden op maat samengesteld  zodat u ook voor verschillende vervoermiddelen kunt kiezen. Wat dacht u van de combinatie Solex/Segway of samen met onze ludieke Kletsfiets. Graag geven wij u passend advies.

Op 1 maart wordt de winkel van Jan Mannenmode omgedoopt tot Atelier 9. Tijdens deze spectaculaire opening zijn onze Segways in het dorp van Nunspeet te zien. De modellen zullen de nieuwste mode tonen terwijl ze zich op een Segway verplaatsen.

Wilt u meer informatie over de Segway, onze arrangementen of wilt u een arrangement op maat? Dan kunt u altijd contact met ons opnemen via ons contact formulier, ook staan we u graag telefonisch te woord.

Tot ziens bij Segway Veluwetours in Nunspeet.